stormaudio

StormAudio topdemo’s op High End München

Bezoekers van High End München zullen als eersten de nieuwe technologieën van StormAudio mogen ervaren. Dit zijn onder andere de AudioVideoBridging en Dirac Live Room Correction.

StormAudio is het jonge merk van Auro Technologies. Ze willen op High End München een duidelijk statement gaan maken op de markt, en daarom hebben ze erg interessante plannen. In Room E218 (Atrium 4, tweede verdieping) zal het merk Auro 3D, DTS:X en Dolby Atmos demonstreren op een volledig digitaal scherm met hun immersieve audioprocessoren en een actieve 20 luidsprekerset-up van Ascendo.

AVB

Zoals vermeld kan je als bezoeker als eerste genieten van AVB (AudioVideoBridging). Deze technologie vergemakkelijkt de systeeminstallatie en verbetert de prestaties. Met de digitale versie van de ISP 3D.32 ELITE immersieve audio preamp/processor in verbinding met de 20 Ascendo speakers zal StormAudio drie audioformaten afspelen.

Dirac Live Room Correction

Ook Dirac Live Room Correction wordt voor het eerst getoond. Deze technologie corrigeert de frequentie- en impulsrespons van de luidsprekers in een kamer. Zo wordt de diepte, positionering en onderscheiding van diverse stemmen, instrumenten en klanken duidelijk verbeterd.

De processoren van StormAudio zijn de eersten in de sector met room correction tot 32-kanaals. Ze zijn individueel afstelbaar en hebben een ongelimiteerd aantal Dirac EQ-presets en manuele EQ-presets. Tijdens High End München zal StormAudio de efficiëntie en het gebruiksgemak hiervan uitgebreid demonstreren. Op donderdag zal een Dirac-vertegenwoordiger de presentaties bijstaan.

SpherAudio Binaural hoofdtelefoontechnologie

De missie van StormAudio is het brengen van meeslepende geluidservaringen. En dat willen ze ook bij hoofdtelefoons waarmaken. In de StormAudio-processoren zit de splinternieuwe SpherAudio Binaural technologie. Die converteert elke bron, van mono tot 13.1 of naar een heuse 3D-ervaring. Natuurlijk zal SpherAudio dus ook getoond worden.

Overzicht van de StormAudio line-up

De line-up van StormAudio bestaat uit vier preamp/processors (van 16- tot 32-kanaals), drie versterkers (8- tot 16-kanaals) en een 16-kanaals Integrated Immersive Sound AV-processor (combo van versterker en processor). Alle processoren hebben ingebouwde Auro 3D, Dolby Atmos en DTS:X. Het vlaggenschip ISP 3D.32 ELITE |Reference Edition preamp/processor werd al bekroond met diverse prijzen, net zoals de ISP 3D.16.12 Immersive Sound AV-receiver.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe