spotify driving mode

Spotify probeert Driving Mode voor hands-free luisteren

Spotify Driving Mode zou het je mogelijk maken om de app via stemcommando’s te beheersen, zodat je hands-free kan luisteren tijdens het autorijden.

Spotify is momenteel bezig met de nieuwe Driving Mode te testen. Gebruikers die toegang kregen tot deze testversie hebben al meer details gepost op Reddit. Spotify Driving Mode is er voor de Android App en vergroot te forward- en backknop zodat je ze makkelijker kan zien en bedienen. Je tracks worden via een automatische stem aangekondigd zodat je je ogen op de weg kan houden. Voice controls komen er ook nog aan.

Als je Driving Mode inschakelt, verschijnt er een autosymbooltje in de onderste hoek van je scherm. Volgens gebruikers vraagt de feature om een e-mailadres dat eindigt op @spotify.com, en daar kunnen we uit afleiden dat het eigenlijk de bedoeling was om enkel medewerkers van Spotify te laten testen.

We hebben nog geen idee wanneer deze feature zal worden uitgerold. Maar alles dat muziek en veiligheid in de wagen combineert, vinden we super.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe