sony ps4 psvr update 3d

Sony PS4-update geeft PSVR headset 3D Blu-ray-ondersteuning

Het is weldra weer tijd voor een update van de Sony PS4, en deze heeft heel wat leuks in petto. Vooral op vlak van VR en 3D zet de console een stap in de toekomst.

Heb je een stapel 3D-blu-rays maar geen geschikte 3D-tv? Geen probleem, Sony helpt je binnenkort uit de nood via hun PS4. De console kan al 3D-blu-rays afspelen op een 3D-tv, maar nu kondigt Sony een software-update van de Sony PS4 aan waarmee je in stereoscopisch 3D je blu-rays kan bekijken via de PSVR VR-headset.

Dat betekent wel dat je enkel alleen kan kijken, maar tegenwoordig hebben bijna alle nieuwe tv’s 3D.

De update (versie 4.50, codenaam Sasuke) zorgt er ook voor dat je een harde schijf kan aansluiten voor meer vrij geheugen op je console. Dit kon toch eerder ook al, horen we je denken. Klopt, maar tot nu toe was het gebruik van een harde schijf beperkt tot muziek en films. Nu kan je dus ook games extern gebruiken. Gedaan dus met twijfelen over welk je spel je moet verwijderen voor extra schijfruimte.

Er zijn ook een paar leuke cosmetische veranderingen. Je kan nu bijvoorbeeld een in-game screenshot gebruiken als wallpaper. Het Quick Menu en de Notifications List werden gestroomlijnd voor een simpeler gebruik. Je kan tekst, screenshots en gifs rechtstreeks op de Activity Feed posten en andere games en gebruikers taggen zodat iedereen je laatste prestaties ziet.

Sony verklapte dat er nog meer features in de update zitten, maar houdt deze nog een stil. Als je ingeschreven bent voor het bètaprogramma zou je de nieuwe functies meteen moeten kunnen testen. Voor de rest van de wereld verschijnt de update in de komende weken.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe