Pioneer SC-LX502

Nieuwe Pioneer SC-LX502 AV receiver zit vol streamingsopties

De nieuwe AV-receiver ten huize Pioneer, de Pioneer SC-LX502, is een echte krachtpatser op streamingsgebied. Bedenk een streamingoptie, en ze zit er gegarandeerd in.

Natuurlijk draait het bij de Pioneer SC-LX502 vooral om films en surround sound, maar wat is er mis met veel streamingopties? Precies, helemaal niets. Integendeel, met features zoals Chromecast built-in of DTS Play-Fi voor draadloos beamen zijn er maar weinig dingen die je als muziekliefhebber nog kan wensen. Natuurlijk worden de mainstream-diensten ook ondersteund: Spotify, Deezer, Tidal, TuneIn internetradio, … Bluetooth en AirPlay staan voor je klaar als je muziek van een smartphone of tablet wil beamen. 4K is uiteraard eveneens aanwezig, net zoals HDR in de vorm van Dolby Vision, HDR10 en HLG. Object-gebaseerde audio is er in de vorm van Dolby Atmos en DTS:X.

De versterker maakt gebruik van Pioneer Direct Energy HD Amplification en MCACC automatische calibratie om je te helpen bij de installatie. Met de slimme reflexoptimalisatie haal je het beste uit Dolby Atmos-speakers. Er is verder een 32bit/768kHz multikanaals DAC voor al je hi-res wensen (ook DSD) en je stuurt het toestel aan met de Pioneer Remote App.

Prijzen zijn nog niet bekend, maar we kunnen je wel vertellen dat de Pioneer SC-LX502 vanaf september te koop zal zijn.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe