BW_cinema_802_SUB

Maak kennis met de DB Serie: de krachtigste subwooferlijn van Bowers & Wilkins

Een uitstekende subwoofer kan voor die ware ervaring zorgen. Benieuwd? Bowers & Wilkins gaat op tour in België en Nederland om de toegevoegde waarde van een subwoofer in een stereo- of home cinemaopstelling toe te lichten met haar DB Serie: de krachtigste subwooferlijn uit de geschiedenis van Bowers & Wilkins.

In samenwerking met verschillende hifi-speciaalzaken organiseert B & W een aantal evenementen om aan te tonen wat een verschil een goede subwoofer kan maken. De komende weken zal deze tour doorgaan op verschillende locaties in België en Nederland. De evenementen zijn heel toegankelijk, maar aanmelden op voorhand is wel verplicht. Dat kan heel makkelijk via volgende link:  www.bowers-wilkins-custom-id.com/subwoofer-tour/

De laatste jaren steeg de aandacht voor subwoofers en hun belang alsmaar meer. Nochtans staat nog steeds niet iedereen bij de voordelen van een degelijke subwoofer stil. De vier modellen uit de DB-serie van Bowers & Wilkins bieden een strak uitgebalanceerd kwaliteitsniveau. De gebruikte basluidsprekertechniek is afkomstig uit de 800 D3 Serie.

De laatste jaren is er een stijgende aandacht voor de toegevoegde waarde van een subwoofer in een stereo opstelling. Echter, nog te weinig muziekliefhebbers staan stil bij de voordelen van een optimaal ontworpen subwoofer. De 4 modellen binnen de DB Series van Bowers & Wilkins bieden een uniek en strak uitgebalanceerd kwaliteitsniveau. Ze zijn het resultaat van meer dan 50 jaar ontwikkelingservaring. Zo is de gebruikte basluidsprekertechniek regelrecht afkomstig uit de 800 D3 Serie.

Beter en dynamischer
De subwoofer gaat op het vlak van geluidsfrequenties veel dieper dan de stereo luidsprekers. Daardoor ervaart de luisteraar verborgen geluidsdetails die het gevoel geven daadwerkelijk bij de muziek of actie aanwezig te zijn. Bovendien ontlast een subwoofer de hifi luidsprekers, zodat die zich veel nauwkeuriger en nog vrijer van vervorming kunnen concentreren op het transparant vertalen van de midden- en hoge tonen.

 

Overdonderende surround-ervaring
Ook in een surround-luidsprekeropstelling bieden deze subwoofers hun meerwaarde. Vloertrillende subeffecten bij bombastische filmscènes en karaktervolle dynamiek, warmte en details bij meer ingetogen momenten zorgen voor een onvergetelijke home cinema-ervaring. Via de geavanceerde software met Dynamic EQ en Room EQ is de DB Subwoofer perfect in elke ruimte te integreren.

Meerwaarde voor élke ruimte
De DB Serie bestaat uit vier verschillende modellen: de krachtige DB1D (met ingebouwde 2.000 Watt-versterker), de DB2D en DB3D (elk met 1.000 Watt-versterker) en dan nog de DB4S met een 1.000 Watt-versterker en een enkele woofer.

Via een Bowers & Wilkins-app (voor zowel iOS- als Android-apparaten) kan de DB-subwoofer optimaal afgesteld worden. De microfoon van de smartphone zorgt voor een automatische kalibratie en meting van de akoestiek in de ruimt. Daardoor klinkt de subwoofer altijd perfect, in welke opstelling of ruimte de subwoofer ook staat.

Geïnteresseerd? Schrijf je in voor een van de evenementen van de Subwoofer-Tour:

  • 21 april 2018: Overgaauw (Breestraat 148, 2311 CX Leiden, Nederland)
  • 28 april 2018: Hobo Hifi (Arnhemseweg 16, 3817 CH Amersfoort, Nederland)
  • 5 mei 2018: Geronika (Antwerpsesteenweg 146, 2390 Malle, België)
  • 12 mei 2018: 010 HiFi (Pleinweg 136, 3083 EP Rotterdam, Nederland)
  • 19 mei 2018: Alpha Audio (Bredabaan 1031, 2930 Brasschaat, België)
  • 19 mei 2018: Lexicom (Leidsekade 1, 2266 BG Leidschendam, Nederland)
  • 26 mei 2018: AudioXperience (Spegelt 66, 5674 CD Nuenen, Nederland)
  • 26 mei 2018: Krijtenberg (Binderij 2, 1185 ZJ Amstelveen, Nederland)
  • 26 mei 2018: Van Havere (Hoevensebaan 95, 2950 Kapellen, België)
  • 2 juni 2018: Audiomix (Liersesteenweg 321, 3130 Begijnendijk, België)


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe