LG Tone Studio

LG Tone Studio draagbare speaker vanaf mei te koop

Opvallend is hij zeker, de nieuwe wearable speaker van LG. Vanaf mei 2017 kan je de LG Tone Studio kopen en ermee pronken rond je nek.

We waren eerst niet zeker of het om een echt product ging, toen we de LG Tone Studio voor het eerst zagen op CES. Maar het model is dus wel degelijk echt, want de verkoop start binnenkort.

De Benelux is wel nog niet zo snel aan zet. Komende week verschijnt de LG Tone Studio in het Midden-Oosten, eind deze maand rolt hij uit in Noord-Amerika, Azië en Zuid-Amerika zien hem in april verschijnen en Europa krijgt hem dan in mei te zien in de rekken.

Volgens LG is de LG Tone Studio de eerste wearable die surround sound mobiel maakt. Dit heeft ermee te maken dat de speaker volledig rond je nek zit, en niet zozeer met baanbrekende nieuwe technologieën. Je kan de Tone Studio combineren met een hoop audiobronnen zoals tablets, smartphones, mp3-spelers en gameconsoles. Het doel: Het brengen van geluid zonder je af te sluiten van de buitenwereld (of de buitenwereld van jou), zodat je kan fietsen, wandelen, koken, poetsen enzovoort terwijl je nog steeds de geluiden van buitenaf waarneemt.

De LG Tone Studio is uitgerust met vier externe speakers (twee onder je oren, twee aan je sleutelbeen) en heeft een ingebouwde DAC.

We zijn benieuwd naar het succes van deze LG Tone Studio. De prijzen worden later bekend gemaakt.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe