nintendo-switch

Jimmy Fallon mag als eerste met Nintendo Switch spelen

Tijdens de Tonight Show mocht Jimmy Fallon voor het eerst met de Nintendo Switch spelen. De nieuwe console komt pas in maart 2017 op de markt.

Toen Jimmy Fallon vorige week de Tonight Show presenteerde kwam Reggie Fils-Aimé, de baas van Nintendo US, langs voor enkele nieuwtjes. Eerst en vooral wilde de man de nieuwe smartphone game ‘Mario Run’ introduceren. Fallon was toen al opgetogen, aangezien hij een grote fan is van het bedrijf, en van Mario. Na het spel gespeeld te hebben, kreeg Fallon ook nog eens het nieuws dat hij de nieuwe Zelda mocht spelen op de Nintendo Switch, de nieuwste console van het merk. Ook was Shigeru Miyamoto, de bedenker van Mario, aanwezig in de zaal.

Hetgeen zo speciaal is aan de Switch is dat het toestel zich kan omvormen tot drie verschillende consoles. Aan de ene kant heb je een platform console, zoals de PS4, aan de andere een handheld zoals de Nintendo DS. Daarnaast kan je het kleine scherm van de Switch nog neerzetten en de handles losmaken om te spelen zoals op een Wii. Het product lijkt een massale hit te worden, maar toch denken sommigen dat het gewoon een geüpgrade WiiU is. Fallon heeft in elk geval al een keer kunnen proeven van de functionele console. Wanneer de Nintendo Switch op de markt verschijnt zal die voor 499 euro over de toonbank gaan. Hieronder kan je in elk geval kijken naar een euforische Jimmy Fallon.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe