AURALiC ARIES-WiFi_einzeln1

Dynaudio Benelux en Network Media Systems gaan AURALiC verdelen

Streamingmerk AURALiC zal vanaf nu in de Benelux verdeeld worden door Dynaudio Benelux BV en Network Media Systems. Het merk staat bekend voor streamingdevices van erg hoge kwaliteit en afwerking.

Dynaudio zal de marketing en verkoop naar winkels voorzien, Network Media Systems neemt de import en distributie voor haar rekening. Dynaudio zegt over AURALiC dat het één van de beste streamingdevices produceert die momenteel op de markt te vinden zijn. De app is volgens hen erg gebruiksvriendelijk en het merk vormt een mooie toevoeging aan hun gamma.

We kennen AURALiC vooral van de Wireless Streaming Bridge modellen Aries en Aries LE, of de compacte Aries Mini. Daarnaast introduceerde het merk vorig jaar de Altair DAC en AURALiC Polaris versterker. Tenslotte zitten er ook nog een DAC (Vega) en hoofdtelefoonversterker (Taurus) in het aanbod. Het merk maakt via hun app gebruik van een eigen serversoftware, AURALiC Lightning DS, en hoeft dus geen gebruik te maken van de beperkte gebruiksvriendelijkheid van het gewoonlijke protocol. AURALiC biedt vaak updates en verbeteringen aan om steeds up to date te blijven en te verbeteren.

Gamma AURALiC & prijzen

Aries Mini                     €499                            Streamer/DAC (optioneel met interne harde schijf)

Aries                            €1.749                          Streamer

Altair                            €1.999                          Streamer/DAC

Polaris                         €3.999                          Streamer/DAC/Versterker

Vega                            €3.299                          DAC

Taurus  MkII                  €1.799                          Hoofdtelefoon-versterkerEr zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe