Celestial Palatial B&O

B&O en Origin lanceren nieuwe passieve wand- en plafondinbouwspeakers

Zopas ging Bang & Olufsen een samenwerking met Origin Acoustics aan om hun gamma uit te breiden met hoogstaande passieve luidsprekers voor wand- en plafondinbouw. Het gaat om de Celestial plafondinbouwspeakers, en de Palatial wandinbouwspeakers.

Bang & Olufsen koos voor het Amerikaanse Origin voor ondersteuning bij de ontwikkeling van deze high end inbouwluidsprekers. Zo wil B&O een breder gamma aanbieden op vlak van design en prestaties.

De krachtige, mooi ontworpen en hoogstaande architecturale speakers zijn ontstaan uit de technologie en knowhow van Origin in combinatie met de designcapaciteiten en ervaring van B&O. De Celestial plafondinbouwspeakers de Palatial wandinbouwspeakers zijn te koop met een ruime keuze aan roosters en afdekplaatjes. Zo passen ze altijd in jouw interieur.

“Door zijn hoogwaardige oplossingen die tegemoet komen aan de specifieke behoeften van installateurs, is Origin Acoustics een gewaardeerde en gerespecteerde speler in de installatiebranche. Bang & Olufsen en Origin Acoustics delen dezelfde kernwaarden als het gaat om de ultieme geluidsbeleving en willen klanten superieure en precieze geluidskwaliteit bieden met producten die uitblinken door hun technische en esthetische kenmerken”, aldus Christoffer Østergaard Poulsen, Senior Director bij Bang & Olufsen. “De moderne vormgeving en luxueuze esthetiek waar Bang & Olufsen om bekend staat geeft de rest het nakijken en dat zal ook in de toekomst zo blijven”, vult Nick Berry, Executive Vice President van Origin Acoustics, aan. “We zijn vereerd dat Bang & Olufsen voor ons heeft gekozen als partner voor de ontwikkeling en productie van zijn architecturale luidsprekerproducten.”

Celestial

De Celestial plafondspeakers combineren geluidsprestatie, flexibiliteit en gebruiksgemak. Je kan met deze speakers genieten van subtiele achtergrondmuziek, maar ook zeker van krachtige homecinemabelevenissen.

Palatial

Met de Palatial wandspeakers kan je actief luisteren naar muziek, of er een onzichtbaar deel van je homecinema-installatie van maken.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe