Piega Coax 711

Audioperfect decenniumshow 2017: Set 7 – Luxman met Piega Coax 711 in primeur

Op 22 en 23 april organiseert Audioperfect een decenniumshow ter ere van hun tienjarig bestaan. De hifiverdeler demonstreert er zeven diverse hifisets, elk met verschillende bron en versterker op Piega-luidsprekers. Hier verklappen we alles over de zevende en laatste set.

De voorbije week kon je hier op Audiovideo2day alles lezen over sets 1 tot en met 6. Nu is het de beurt aan de zevende set, en dat is de meest exclusieve met een samengesteld prijskaartje van 50 000 euro. Heb je de vorige sets gemist? Via dit artikel vindt je ze terug.

Bron 1: In primeur Luxman PD-171A platenspeler
Bron 2: In primeur Luxman D06U/D08U SACD-speler/DAC
Versterking: In primeur Luxman C-700U/C-900U preamp & Luxman M-700U/M-900U klasse A/B poweramp 2x 120W/2x150W
Luidsprekers: In primeur Piega Coax 711
Bekabeling: Synergistic Research

Luxman PD-171A

Deze platenspeler vormt meteen het hart van elk analoog playbacksysteem. Hij biedt indrukwekkende dynamiek en resolutie dankzij met precisie gekozen elementen. De synchrone AC-motor stuurt een plaat met hoge inertie aan via een synthetische riem voor naadloos geluid, de eigen Luxman tonearm glijdt zacht op ball bearings voor een stabiele en getrouwe weergave. De PD-171A belichaamt simpelweg alles waar Luxman voor staat; geavanceerde technologie voor ongekende audiokwaliteit.

Luxman D06U/D08U

Met veel liefde en vakkennis ontwierp Luxman de SACD-speler D06U voor optimale cd- en sacd-playback. Daarnaast zijn er ook coaxiale, optische en asynchrone usb-inputs. Grote broer én vlaggenschip D08U doet hier nog een schepje bovenop.

Luxman C-700U/C-900U

Luxman is er in geslaagd om met de C-900U een versterker te brengen die zwaar maar toch snel is, en dat is op zich al een heus wonder. Deze krachtpatser stuurt grote systemen aan alsof het niets is, en stelt de muziek erg realistisch voor. Kleine broer C-700U kenmerkt zich dan weer door zijn unieke ruisvermindering en geluidskwaliteit.

Luxman M-700U/M-900U

De M-900U werd gemaakt om het beste geluid uit je luidsprekers te halen. Vier parallelle push-pull structurele output units werden gekoppeld voor een rijk hoog en diep laag. Het originele ODNF-circuit van Luxman heeft heel wat vooruitgang geboekt doorheen de jaren,en brengt nu een levensecht geluid met erg weinig verstoring.

De M-700U vormt dan weer de perfecte partner voor de C-700U. Dit model staat garant voor een unieke combinatie van rijk geluid, detail en dynamische goesting.

In primeur: Piega Coax 711

Net zoals zijn kleinere broer 511 maakt de Piega Coax 711 deel uit van de vernieuwde Coax-reeks ten huize Piega. Met gemak blaast deze vloerstaander 250W je kamer in, en heeft een opvallend breed frequentiebereik. Lees hier meer over deze unieke vloerstaander.

En zo hebben we alle sets aan je voorgesteld. Ben je net als wij volledig geïntrigeerd door deze unieke demoshow? Dan moet je zeker aanwezig zijn op de decenniumshow van Audioperfect. Klik hier voor alle info.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe