Piega Coax 511

Audioperfect decenniumshow 2017: Set 5 – Musical Fidelity met Piega Coax 511

Op 22 en 23 april organiseert Audioperfect een decenniumshow ter ere van hun tienjarig bestaan. De hifiverdeler demonstreert er zeven diverse hifisets, elk met verschillende bron en versterker op Piega-luidsprekers. Hier verklappen we alles over de vijfde set.

In de voorbije artikels rond de aankomende demoshow van Audioperfect lichtten we sets 1 tot en met 4 toe. Nu is het de beurt aan de vijfde set, en dat is er eentje ter waarde van 17 000 euro. Heb je de vorige sets gemist? Via dit artikel vindt je ze terug.

Bron & versterking: Musical Fidelity M6 Encore 225 2x 225W klasse A/B
Luidsprekers: Piega Coax 511
Bekabeling: Synergistic Research

Musical Fidelity M6 Encore 225

Vorig jaar in februari stelde Musical Fidelity hun nieuwe M6 Encore 225 voor op de Bristol Show, en het was er eentje om niet snel te vergeten. Als vernieuwde versie van de M6 vormt de M6 Encore 225 een totaaloplossende all-in-one die dient als speler, maar ook als voor- en eindversterker. Hij behuist ook een ingebouwde DAC die converteert in 32 bit/384kHz. Zoals de naam doet vermoeden, kan je profiteren van 225W aan kracht. Lees hier meer over de Encore 225.

Piega Coax 511

De Piega Coax 511 is samen met de Coax 711 en 311 onderdeel van de herwerkte Coax-reeks van Piega. Deze reeks kwam oorspronkelijk uit aan het begin van het millennium, maar werd vorig jaar volledig opnieuw uitgevonden. Door de stabiele aluminium behuizing met C-profiel zijn vibraties verleden tijd, de drivers hebben nu neodymium magneten. Voor nog meer informatie, lees hier ons artikel.

Deze vijfde set is met 17 000 euro misschien een hoop euro’s waard, maar eens je hem beluistert wil je zeker nooit meer terug. Wil je graag persoonlijk kennis maken met deze set, dan moet je zeker aanwezig zijn op de decenniumshow van Audioperfect. Klik hier voor alle info.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe