Sony MDR-1ABT

De 4 nieuwe Bluetooth-hoofdtelefoons van Sony

Sony brengt vier nieuwe comfortabele Bluetooth-hoofdtelefoons :

MDR-1ABT: draadloos luisteren in hoge resolutie audiokwaliteit
MDR-ZX770BN: digitale ruisonderdrukking en draadloos via Bluetooth
MDR-ZX330BT: comfortabel voor dagelijks luisteren via Bluetooth
MDR-AS600BT: spatwaterdicht met Bluetooth voor actieve sporters

De hoofdtelefoons zijn voorzien van Near Field Communicatie (NFC) waardoor met een simpele aanraking de Walkman, MP3-speler of smartphone automatisch een draadloze audioverbinding maakt. Muziek is af te spelen in hoge audiokwaliteit – met rijke, diepe bassen en gedetailleerde, heldere hoge tonen.

Hier een overzicht

Sony MDR-1ABT met LDAC (nieuwe audiotechnologie)

Net als de veel geprezen High-Res Audio hoofdtelefoon (MDR-1A) brengt de nieuwe luxe MDR-1ABT ook audio van hoge kwaliteit. Door de toevoeging van Bluetooth kan dit nu ook draadloos. Het is Sony’s eerste hoofdtelefoon met LDAC, een nieuwe audiotechnologie van Sony die draadloze overdracht van hoge resolutie audio via Bluetooth mogelijk maakt. Met deze efficiënte nieuwe codec, die drie keer zoveel data verzendt als standaard Bluetooth-verbindingen, is audio van hoge kwaliteit te streamen vanaf compatibele apparaten, zoals de hoogwaardige NWZ-A15 Walkman met Hoge Resolutie Audio.

De 40mm HD driver units staan garant voor diepe bassen, een krachtig middengebied en heldere hoge tonen over de gehele bandbreedte waarbij elke muzikale nuance exact wordt weergegeven dankzij de aluminium beklede Liquid Crystal Polymer Film-membranen. Comfort komt op de eerste plaats, de hoofdtelefoon heeft zeer ergonomische oorpads en een geavanceerde vouwstructuur die exact om het oor past.

Zelfs als er naar mp3-bestanden geluisterd wordt, brengt Sony DSEE audio upscale-technologie een geluidservaring die natuurlijker klinkt, omdat deze de hoogfrequentie-informatie en de subtiele galm herstelt die verloren gaan bij sterk gecomprimeerde audiobestanden.

Een andere innovatie is de toevoeging van een aanraaksensor aan de zijkant van de hoofdtelefoon. Wisselen tussen muzieknummers, telefoongesprekken aannemen of het volume aanpassen kan met intuïtieve aanraking van de vingers.

Hoofdtelefoon met digitale ruisonderdrukking (Sony MDR-ZX770BN)

Sony’s nieuwste Bluetooth-hoofdtelefoon heeft digitale ruisonderdrukking. Met een comfortabel ontwerp over het oor voor extra comfort tijdens lange reizen reduceert de MDR-ZX770BN omgevingsgeluid, zoals cabinegeluid dankzij Sony’s krachtige DNC software-processor.

Met één druk op de knop wordt draadloos verbinding met telefoon of mp3-speler met Bluetooth gemaakt en is direct van rustgevende, kraakheldere audio te genieten. Of je nu op een lange reis bent of een drukke dag op kantoor hebt gehad. Dankzij het ingenieuze vouwontwerp van de hoofdtelefoon is deze gemakkelijk op te bergen, zodat ruimte wordt bespaard in tas of koffer. Met een volle batterij is de hoofdtelefoon 13 uur te gebruiken, ook met Noice Cancelling ingeschakeld. Handig voor lange reizen per vliegtuig of trein.

Sony MDR-ZX330BT

Dagelijks draadloos luisteren is extreem eenvoudig en gemakkelijk geworden met de Bluetooth-hoofdtelefoon MDR-ZX330BT. Schuif de lichte, comfortabele hoofdtelefoon over je oren en maak verbinding met je smartphone of MP3-speler met de zeer gemakkelijke NFC One-touch-verbinding. Je kunt genieten van krachtig, gebalanceerd geluid via de 30mm driver units, terwijl de batterijduur van 30 uur betekent dat je ongestoord draadloos kunt luisteren tijdens de dagelijkse rit van huis naar het werk of als je ergens moet overnachten.

Sony MDR-AS600BT

Met de MDR-AS600BT, die helemaal is afgestemd op een actieve levensstijl, kun je met gemak via Bluetooth naar muziek luisteren terwijl je met de zwaarste training bezig bent – of gewoon hardloopt in het park.

Het spatwaterdichte ontwerp stoot regen en transpiratie af tijdens slopende trainingssessies. En met de ingebouwde microfoon zijn gemakkelijk telefoongesprekken aan te nemen met een simpele druk op de knop, zonder dat je een stap op de loopband mist.

Prijs en beschikbaarheid
De MDR-1ABT is beschikbaar vanaf mei in zwart en zilver en heeft een winkeladviesprijs van 350,- euro.
De MDR-ZX770BN is beschikbaar vanaf mei in zwart en blauw en heeft een winkeladviesprijs van 160,- euro.
De MDR-ZX330BT is beschikbaar vanaf april in zwart en heeft een winkeladviesprijs van 90,- euro.
De MDR-AS600BT is beschikbaar vanaf april in zwart, wit, blauw, oranje en heeft een winkeladviesprijs van 80,- euro.


Vind een verkooppunten van sony in uw buurt


Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe