Yamaha RX-V483

Maak kennis met Home Entertainment door de nieuwe Yamaha receivers

Nu kan je dankzij de nieuwe Yamaha RX-V383 en RX-V483 meerkanaals receivers kennis maken met Home Entertainment zonder toegevingen. De nieuwe toestellen hebben een hoop functies aan boord die ze combineren met een erg interessante prijs.

De Yamaha RX-V483 is, net zoals alle andere netwerk-AV-apparaten van het merk, uitgerust met MusicCast. Hiermee kan je alle compatibele apparaten verbinden waardoor ze in één netwerk beschikbaar worden en via de MusicCast-app beheerd worden.

Door Dolby Vision worden beelden erg levendig weergegeven, en ook de HDR-standaard is aanwezig in deze Yamaha meerkanaals receivers. Het maakt niet uit of je kiest voor Dolby Vision of HDR, samen met 4K/Ultra HD-beeld brengen ook de kleinere modellen uit de Yamaha RX-V83 reeks veel kijkplezier. Qua aansluiting kan je veel kanten op dankzij vier hdmi-ingangen.

Zowel de Yamaha RX-V483 als de RX-V383 hebben 5.1-surroundsound en bieden ondersteuning voor Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Bij de Yamaha RX-V483 zien we ook nog eens ondersteuning voor DSD 2,8mHz/5,6mHz en hi-resbestanden in FLAC of WAV met 192kHz/24 bit. Achterste luidsprekers zijn niet nodig; door Virtual Cinema Front zorgen ook vijf luidsprekers aan de voorzijde voor een volledige surroundervaring. Bij de Yamaha RX-V383 is er ook een handige Extra Bass-functie.

Deze twee receivers zijn bovendien erg gebruiksvriendelijk. Bij het eerste gebruik kan je dankzij de automatische inmetingsfunctie YPAO de perfecte instellingen voorzien. Daarna zorgt Cinema DSP voor het perfecte klankveld. De Yamaha RX-V483 heeft hierbovenop Cinema DSP 3D. Beide receivers verbruiken twintig procent minder door Yamaha’s ECOmode, die je gemakkelijk via het menu kan activeren.

De Yamaha RX-V483 en RX-V383 zijn vanaf mei dit jaar te koop in titanium en zwart. Voor de RX-V383 betaal je  379 euro, de Yamaha RX-V483 kost je honderd euro meer.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe