WXAD10icAGB_f

Maak élk toestel MusicCast-compatibel met de Yamaha ‘MusicCast Add’ WXAD-10

Met MusicCast heeft Yamaha zich geprofileerd als hét multiroom-systeem van het moment. Nu gaat het merk nog een stapje verder met de introductie van de Yamaha ‘MusicCast Add’ WXAD-10. Hiermee maak je elk toestel MusicCast-compatibel.

Alsof we nog niet genoeg verbaasd werden door de nieuwe technologieën van Yamaha, komt het merk nu opnieuw met een indrukwekkend stukje apparatuur. Met de Yamaha ‘MusicCast Add’ WXAD-10 voeg je elk toestel naar wens toe aan je MusicCast-familie. De enige voorwaarde? Een analoge audio-ingang. Vanaf dan zijn al je MusicCast-bronnen beschikbaar en bovendien geniet je ook nog eens van de unieke geluidskwaliteit van Yamaha door hi-resondersteuning voor WAV, FLAC, AIFF (allen 192 kHz/24 bit) en ALAC aan 96 kHz/24 bit. Qua streaming en draadloze functionaliteiten is de MusicCast Add uitgerust met Bluetooth, Spotify, Airplay, Deezer, Tidal, Qobuz, JUKE … You name it.

Je leest het: De Yamaha ‘MusicCast Add’ WXAD-10 is een ware alleskunner. Heb je een Yamaha Clavinova? Met de MusicCast Add wordt het een MusicCast-apparaat waarop je je favoriete tracks afspeelt. Een ghettoblaster uit een vorig leven? Je realiseert het zelfs zonder audio-ingang; via de casetteadapter. Eender welk toestel je toevoegt, ze worden allemaal ook instant bestuurbaar via de MusicCast-app. Dit is vooral handig bij oudere apparaten. Naast het volume bestuur je bijvoorbeeld ook bronselectie of de verbinding met andere MusicCast-onderdelen.

Als je even ongeduldig bent als wij, moet je nog even volhouden. De Yamaha ‘MusicCast Add’ WXAD-10 is vanaf mei 2017 te koop aan een adviesprijs van 149 euro.


Show more shops





Er is 1 reactie

Voeg de jouwe toe

Een opmerking plaatsen