+record player

+Record Player heeft Kickstarter doel ruimschoots behaald

Platenspelers zijn in, en daarom loopt Kickstarter over van de (soms minder) interessante platenspelerprojecten. De nieuwe +Audio +Record Player heeft zijn doel van 25 000 dollar ruim gehaald, en daar zitten de Pro-Ject en Ortofon kenmerken zeker voor iets tussen.

Met de +Record Player wil +Audio een echte plug-and-play platenspeler met veel functies scheppen. Daarom zit deze platenspeler op een box met een versterker, speakers en sockets voor inputs en outputs. De box zelf bestaat uit echt houtfineer en heeft mooie aluminium accenten. Bovenop zie je een aangepaste Pro-Ject Debut Carbon platenspeler met een Ortofon 2M Red cartridge op een 22cm carbonvezel tonearm. In de box zien we verder twee 9cm mid/bass drivers en een paar 25mm tweeters die worden aangedreven door twee keer 50 Watt aan klasse D-versterking.

Aan de voorkant zitten knoppen voor inputselectie, power aan/uit, Bluetooth 4.0, pairing, snelheidsselectie (33.3/45rpm), volume, 3,5mm analoge input en een 3,5mm hoofdtelefoonuitgang. Vanachteren vinden we een stereo RCA line-level input en output, een digitale optische ingang, een controleknop voor de geïntegreerde speakers, een USB in- en output en een socket voor stroom. Het totale pakket wordt geleverd met een IR-afstandsbediening en een jaar garantie.

De platenspeler zelf zal echter het grootste bewijs van zijn kwaliteit vormen. Je kan nog 32 dagen lang een bijdrage doen. Dat kan al vanaf 5 dollar, maar vanaf 700 dollar krijg je een +Record Player geleverd vanaf november.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe