pureaudioproject quintet15

PureAudioProject zal Quintet15 uitbrengen op CAS

De PureAudioProject Quintet15 open-baffle luidspreker zal op de California Audio Show worden voorgesteld. Het twee meter hoge ontwerp biedt kopers diverse drivers.

We zijn van PureAudioProject diverse open-baffle luidsprekers gewend. De nieuwe Quintet15 meet 2 meter 30 en biedt volgens de fabrikant een ongehoord niveau en is zeker een referentiepunt op de markt.

Als koper kies je zelf de tweeter en middentoner. Hiervoor kies je uit de PAP-Horn1, TB W8-1808, Voxativ 8 inch AC-1.6/2.6, AC-3X, AC-2.6 of AC-X driver. Door de modulaire opbouw dan de PureAudioProject-modellen kan je later supermakkelijk een update of aanpassing doorvoeren. Heb je al een Trio15? Dan krijg je de upgrade naar Quintet15 voor een kortingstarief. De upgrade bestaat uit een nieuw frame en bijkomende/andere drivers.

Het nieuwe model zal op de California Audio Show eind deze maand voorgesteld worden. Na deze voorstelling zal het merk al vlug in de VS leveren voor 6990 dollar. De Europese prijzen zijn nog niet bekend.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe