plantronics RIG 800LX

Dolby Atmos hoofdtelefoon van Plantronics

Dolby Atmos in een hoofdtelefoon? Ja hoor, Plantronics maakt het waar met de drie nieuwe modellen Plantronics RIG 400LX, RIG 600LX en de draadloze RIG 800LX.

In de hoofdtelefoons zit een code verwerkt die Dolby Atmos activeert wanneer je de hoofdtelefoons gebruikt met een Xbox One, een Windows 10 pc of de aankomende Project Scorpio.

Dolby zelf zegt dat Atmos-hoofdtelefoons de gamingervaring enorm versterken. Dit omdat het geluid zo accuraat is dat je precies kan horen waren vijanden of objecten in je spel zich bevinden, en zo ontstaat een “intiemere en preciezere perceptie van de digitale wereld om je heen”. Natuurlijk is die ervaring ook te danken aan de kunde waarmee de Plantronics hoofdtelefoons gemaakt zijn.

De RIG 800LX heeft een batterijduur van 24 uur, noise cancellation, 40mm drivers en voice feedback. De kleinere RIG 600LX en 400LX zijn wat goedkoper en zijn in tegenstelling tot hun grote broer bekabeld. Ze hebben ook noise cancellation, aux-ingangen voor muziek en een microfoon voor voice chat.

De Plantronics RIG 800LX heeft een Britse prijs van 140 pond meegekregen. De RIG 600LX kost 120 pond, de kleinste RIG 400LX 90 pond. Je koopt ze vanaf deze herfst.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe