Pioneer SX-N30AE

Pioneer lanceert twee stereoreceivers met multiroom

De nieuwe Pioneer SX-N30AE en Pioneer SX-10AE ondersteunen FireConnect, DTS-PlayFi en hebben Chromecast built-in. Alles draait dus om multiroom.

Beide modellen hebben high power outputs. De Pioneer SX-N30AE gaat voor 135W per kanaal, de SX-10AE doet het met 100W. Er is ook een hoge signal-to-noise ratio door optimalisatie van de circuit blocks. Of dit zich vertaald in een goede geluidskwaliteit, zullen we snel horen.

De goedkopere van de twee, de Pioneer SX-10AE, zitten de nodige verbindingen: vier analoge inputs, een line-out en een subwoofer pre-out. De duurdere Pioneer SX-N30AE biedt je zes analoge inputs, een moving-magnet phono input, optische en coaxiale sockets en line out- en subwooferports. Aan de voorkant zitten ook nog twee USB’s. Beide toestellen hebben Bluetooth, de grotere SX-N30AE doet hier nog eens wifi built-in en AirPlay bij.

Deze nieuwe Pioneers hebben allebei draadloze multiroom. Hiervoor is er ondersteuning voor FireConnect, DTS-PlayFi en Chromecast.

Geïnteresseerd? Je koopt deze nieuwelingen vanaf volgende maand. De Pioneer SX-N30AE kost je 625 euro, de SX-10AE is een stuk goedkoper met zijn prijs van 260 euro.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe