Onkyo TX-RZ820

Onkyo brengt twee AV-receivers met THX Select-certificaat

De 7.2-kanaalsreceivers Onkyo TX-RZ820 en TX-RZ720 zijn uitgerust met het THX Select-certificaat en brengen een hoop prestaties en features naar je systeem.

Het grotere model, de Onkyo TX-RZ820 AV-receiver is een echte krachtpatser met 180W per kanaal. De kleinere TX-RZ720 is nochtans ook geen lachertje met 175W. In beide versies zien we een high-current circuit met lage impedantie. Hierdoor is een exacte aansturing mogelijk, ook bij de grootste van de grootste luidsprekers. De DAC van 32bit/384kHz AK4458 maakt een zo goed mogelijke digitale bronweergave mogelijk. Met VLSC filtertechnologie kan je afscheid nemen van ruis.

Dolby Atmos DTS:X worden in beide receivers ondersteund. Met de AccuReflex van Onkyo kan je zelfs Dolby Atmos met gewone standaard audiotracks gebruiken. De zes aanwezige hdmi-ingangen hebben Dolby Vision-ondersteuning, maar ze staan evenzeer klaar voor HDR10, HLG, BT.2020 en 4K/UHD. De hdmi-ingang aan de voorkant biedt extra mogelijkheden, net zoals de zone 2-hdmi uitgang.

Zin in streamen? Dat kan met AirPlay, Bluetooth, Spotify, TuneIn en Deezer. Je 5GHz en 2,4GHz netwerken worden ook ondersteund. Qua multiroom kan je gaan voor DTS Play-Fi, FireConnect of Chromecast built-in. Hi-res audio wordt ook niet vergeten en komt in de formaten DSD 11,2MHz/5,6MHz, WAV, FLAC, AIFF en ALAC 24bit/192kHz.

Wat is dan het verschil tussen de modellen? Wel, ten eerste de Watts per kanaal zoals eerder genoemd. Daarnaast heeft de Onkyo TX-RZ820 VLSC-technologie op alle kanalen en een volledig aluminium frontpaneel. Dit model heeft bovendien 7.2-kanaals pre-uitgangen en Whole Housemodus waarmee je op verschillende zones tegelijk kan afspelen. Dit model kost 1199 euro, kleine broer Onkyo TX-RZ720 kost je 999 euro.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe