monitor audio asb-10

Wegdromen bij de Monitor Audio ASB-10 actieve soundbar

Upgrade de geluidservaring van je tv met de Monitor Audio ASB-10 actieve soundbar voor een all-in-one home cinema-oplossing. Met Dolby Digital voor hi-fidelity virtueel surround sound zit het snor voor je volgende movie night.

Moeiteloos én draadloos

Gedaan met vervelende en ontsierende kabels. Muziek streamen vanaf je telefoon of tablet was nog nooit zo gemakkelijk. De ASB-10 kan ongecomprimeerde audio van cd-kwaliteit streamen via Bluetooth. Wil je alsnog inpluggen, kan dat met een digitale optische, een 3,5mm stereo-input en coaxiale kabel.

Grotere bas

Van knallende explosies tot meeslepende soundtracks, vul je home cinema naadloos aan met de Monitor Audio WS-10 draadloze subwoofer. Dit nieuwe model beschikt over de meest recente draadloze technologie en levert dreunende bassen die elke home cinema perfect aanvullen. Deze subwoofer is hét aanvullende toestel voor de ASB-10 soundbar.

Voor nog meer diversiteit kan de WS-10 ook draadloos verbinden met andere systemen dankzij de nieuwe WT-1 en WR-1 draadloze transmitters en receivers.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe