mcintosh ma8900

McIntosh MA8900 versterker en MCD350 cd-speler bekend gemaakt

High End München 2017 is serieus van start gegaan. McIntosh heeft twee nieuwe producten onthuld; de McIntosh MA8900 versterker en de MCD350 CD/SACD-speler.

McIntosh MA8900 versterker

Deze versterker met 200 Watt per kanaal aan boord heeft als eerste McIntosh Monogrammed Heatsinks. Deze zorgen voor een superefficiënte hitteverdeling. Bovendien geven ze het geheel een stoere industriële look. De heatsinks staan in verbinding met high-current outputtransistoren om thermische equilibrum-lag te elimineren. Er zijn tevens ook nieuwe, sterkere microprocessoren en nieuwe onderdelen om het volledige proces in het toestel te verbeteren.

Alle digitale inputs vinden we nu terug in de nieuwe DA1 Digital Audio Module die je kan upgraden of zelfs vervangen door toekomstige modellen. Zo blijft je toestel altijd modern. In de DA1 zit een verbeterde 8-kanaals 32bit-DAC met zes digitale inputs. Met de USB-input kan je aan de slag met signalen tot 32bit/384kHz, DXD 384kHz en DSD256. Op analoog vlak zien we een gebalanceerde en zes ongebalanceerde inputs met een moving coil en moving magnet phono stage voor het aansluiten van een platenspeler. Trouwens, je kan elke input herbenoemen om het gebruiksgemak nog meer te verhogen.

McIntosh MCD350 CD/SACD-speler

Dit juweeltje heeft een gebalanceerde, tweekanaals 32bit/192kHz DAC met vaste analoge stereoinputs in zowel gebalanceerd als ongebalanceerd. Er is verder ook een coax en optische output. De dubbele leessnelheid zorgt ervoor dat cd’s sneller gelezen worden terwijl hun data wordt opgeslagen in een buffer voor een betere foutcorrectie.

Beide toestellen zijn nu al beschikbaar voor bestelling. Ze zouden in juni geleverd worden. Geïnteresseerd? De McIntosh MA8900 kost 7500 dollar, voor de MCD350 tel je 4500 dollar neer.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe