MARANTZ-SR7012-SG-lifestyle-atmosphere

Marantz brengt baanbrekende technologieën in splinternieuwe thuisbioscoop-AV

Marantz heeft met de Marantz SR7012-netwerk-AV-receiver en AV7704-multikanaals AV-voorversterker twee nieuwe thuisbioscoopapparaten vol technologie gelanceerd.

Marantz SR7012

Deze AV-receiver werd uitgerust met splinternieuwe onderdelen voor een optimaal geluid. Dit omvat een 192kHz/32bit D/A-conversieblok met Clock Jitter Remover en negen discrete versterkerkanalen. Marantz maakt gebruik van de Hyper Dynamic Amplifier Modules met grote bandbreedte. Er is ook een magnetische phono-ingang voor platenspelers. De vormgeving is naast stijlvol ook functioneel. De receiver zit op een stevig chassis dat tegen resonanties werkt.

De Marantz SR7012 ondersteunt alle variaties van 4K UHD, heeft decoders voor Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. De acht HMDI-ingangen geven je de mogelijkheid om een hele waaier aan bronnen aan te sluiten. Oudere bronnen worden zelfs geüpscaled naar 4K. Door de driedubbele HDMI-uitgang kan je een projector in de hoofdruimte plus een aparte display met eigen bron aansluiten.

Met HEOS krijg je toegang tot diverse streamingdiensten en Bluetooth. Ook via Ethernet of wifi kan je muziek tot hi-res streamen. HEOS staat je trouwens toe om deze netwerkreceiver te verbinden met alle andere toestellen binnen je HEOS-netwerk.

Marantz AV7704

Wil je het ultieme thuisentertainmentsysteem, dan is de AV7704 je nieuwe beste vriend. Deze 11-kanaals AV-processor en -voorversterker is gemaakt om met hoogwaardige eindversterkers samen te werken. Hij is uitgerust met alle specs van de SR7012, maar heeft geen interne versterking. Zo wordt de hele technologie gewijd aan puur geluid. Zo vermijdt je trouwens ook storingen vanuit de voorversterkers. Al deze technologie is erg ingewikkeld, maar de AV7704 is simplistisch ontworpen. Hij heeft een 11.2-kanaals out van conventionele phono en gebalanceerde XLR-stekkers. Zo kan je hem met aparte eindversterkers gebruiken.

 


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe