Jabra Speak 710

Op zoek naar de ideale zakenpartner? Meet the Jabra Speak 710

De nieuwe Jabra Speak 710 is een premium draagbare speakerphone die top notch geluidskwaliteit combineert met hoogwaardige Unified Communications. Dit maakt van de Speak 710 zowel op zakelijk als persoonlijk vlak een ideale partner.

Heb jij op je werk veel te maken met conference calls en vergaderingen? Dan ken je het probleem van slechte verbinding wel, of je hoelang je bezig bent met het opstarten van je gesprek eer je effectief ter zake kan komen. En dat heeft natuurlijk een grote invloed op je productiviteit. Gelukkig er nu de Jabra Speak 710, een speakerphone die gemaakt is voor het oplossen van die vervelende problemen.

De Speak 710 is de eerste speakerphone met een omni-directionele microfoon voor zes tot twaalf personen in één ruimte. Verder heeft het model een batterijduur van vijftien uur en een hifi-speaker zodat audioproblemen ook meteen verleden tijd zijn. De jongste telg van de Speak-familie heeft een slimme functie waarmee je twee toestellen draadloos kan verbinden. De Jabra Speak 710 werkt dankzij plug-and-play met alle Unified Communications-platformen. Daarom heb je ook geen numeriek toestenbord meer nodig!

Na een drukke vergadering zin in een momentje van ontspanning? Dan kan de Jabra Speak 710 makkelijk switchen naar muziek. Dit door connectie met een streamingdienst of je muziekbibliotheek.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe