house of marley stir it up

House of Marley maakt platenspeler met Bob Marley-thema

House of Marley heeft een eerste eigen platenspeler gemaakt, en het model ‘draait’ volledig rond Bob Marley. Het nieuwe model draagt de naam ‘Stir it Up’, naar de track van Marley.

House of Marley wil met deze platenspeler de gouden jaren van vinyl herinneren, en daarom is er naast de platenspeler nu ook een lp met Legend van Bob Marley. Net als alle andere producten van House of Marley is deze platenspeler volledig ecologisch ontworpen. De Stir it Up is gemaakt van bamboe, een van de meest duurzame materialen ter wereld, en heeft verder ook onderdelen die gemaakt zijn van gerecycleerd siliconen rubber en plastic flessen.

Gelukkig klinkt de muziek van deze platenspeler alles behalve gerecycleerd. De solide metalen tonearm heeft een cartridge van Audio Technica, dus dat zit al volledig goed. Met de usb-kabel rip je vinyl naar mp3, en met de 3,5mm jack koppel je in een handomdraai je hoofdtelefoon aan. Luidsprekeruitgangen zijn ook voorzien.

Morgen (22 april) is het zowel Earth Day als Record Store Day, dus geen mooiere datum dan deze om de Stir it Up de verkoop in te laten gaan. Je betaalt 230 dollar voor de platenspeler zelf. Wil je er de Legend-lp bij, betaal je 250 dollar voor beide.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe