hidizs AP200

Hidizs is een betaalbare high-end hi-res muziekspeler

Op vlak van kwaliteitsvolle high end muziekspelers met hi-res, is de keuze uit betaalbare modellen vrij beperkt. Gelukkig is de Hidisz AP200 speler een interessant model.

De grote namen in muziekspelers met hi-res ondersteuning zijn vooral Astell & Kern of Cowon. Deze modellen zijn vaak niet te koop onder de 500 euro. Daarom is de nieuwe Hidisz AP200 op Indiegogo een groot succes met zijn totale ondersteuning van 320 000 dollar. Op het eerste zicht lijkt het een vrij simpel product, zeker als je duurdere modellen gewoon bent. Maar de AP200 heeft diverse interessante features aan boord zonder dat je ervoor blut moet gaan. Voor 239 dollar krijg je een Hidisz AP200 met Android 5.1, 32bit/384kHz, DLNA, Bluetooth aptX, wifi en drie interne opslagopties.

Voor 32GB betaal je 239 dollar, 64GB kost 309 dollar en 128GB kreeg 349 dollar als prijskaartje.

De speler heeft twee ESS ES9118C DAC chips (eentje voor elk kanaal) met aangepaste 24K verguldde shielding die volgens Hidizs de beloofde geluidskwaliteit garandeert. De speler is gecertificeerd voor hi-res en ondersteunt FLAC, Apple Lossless, DSD, PCM en WAV. Er is een Pure Music Mode waarin je alle andere apps kan uitschakelen voor een makkelijkere besturing en puur geluid. Het scherm is 3,5 inch groot en de batterij gaat tien uur mee.

Het lijkt een veelbelovende muziekspeler, en we kijken uit naar het afgewerkte model. Bekijk hier de campagne zelf.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe