gold note p-1000

Gold Note brengt eerste voorversterker P-1000

Het verfijnde Italiaanse merk Gold Note heeft een eerste voorversterker uitgebracht. Het gaat om de Gold Note P-1000, een model met diverse interessante specs.

We kennen het Florentijnse Gold Note vooral van digitale producten, maar naar eigen zeggen brengt het merk ook veel analoge producten. Denk hier aan armen, phono-versterkers of platenspelers. Zoals vele Italiaanse merken werkt Gold Note haar producten met veel verfijning en passie af. De Gold Note P-1000 belooft dan ook een voorversterker te zijn die design en prestaties laat samenvloeien.

Als eerste zien we een lineaire voeding; elk kanaal heeft een eigen transformator en systeem en display hebben een eigen voeding. Verder zijn er tien ingangen (vijf gebalanceerd, vijf ongebalanceerd). Als je dat wenst kan je ook een coaxiale of optische digitale ingang plaatsen. Een eindversterker sluit je gebalanceerd of ongebalanceerd aan. Het frequentiebereik gaat van 2Hz tot 200kHz, de ruisvloer zit op -120dB en de kanaalscheiding is meer dan 118 dB. Het volume regel je in trapjes van 0,5dB, het geheel is een klasse A-systeem.

Als de voorziene voeding nog niet genoeg voor je is, kan je ook steeds een externe voeding PSU1100/1250 aansluiten. Verder kan je ook de externe voorversterkereindtrap Tube1006/1012 met buizen aansluiten (klasse A).

Geïnteresseerd? De Gold Note P-1000 zal te koop zijn in het zwart of zilver voor een kleine 7000 euro. De startdatum van verkoop is nog niet bekend.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe