Afbeelding N15D zwart rechts gedraaid

De nieuwe N15D van CocktailAudio is “slechts” een netwerkserver/streamer, USB DAC en hoofdtelefoon versterker

Wanneer we aan de apparatuur van de modellen van CocktailAudio denken denken, denken we automatisch aan een CD-loopwerk en inkleuren. Maar there is now for the eerste change in komen met de N15D. dit is “slechts” een netwerkserver / streamer, USB DAC en hoofdtelefoonversterker.

Met de N15D van CocktailAudio is het mogelijk om een ​​audio-systeem te transformeren naar een netwerkstreamer, een computer uit te rusten met een hoogwaardige USB DAC of een kan een volwaardig compact audiosysteem.

Aan de voorzijde van het apparaat bevindt zich een 6,35 kanaaluitgang. Ook voor moeilijker aanstuurbare hoofdtelefoons is geschikt. Gestapd stapjes van 0,5 dB kan de volume heel fijn worden geregeld. Maar ook met de app kan dit geregeld worden.

De DAC maakt gebruik van de fameuze 32Bit / 384kHz ESS ES9018K2M Sabre 32 Referentie DAC, de gepatenteerde Hyperstream DAC, in combinatie met de meest geavanceerde USB Audio digitale signaalprocessor van dit moment, de XMOS 64bit / 1000MIPS 16 Core. Zo kan niet alleen PCM tot 32Bit / 384 kHz worden gedecodeerd, maar ook DSD, DSD 256 (Direct Stream Digital) en DXD (Digital eXtreme Definition). Ook wordt MQA ondersteund. 

? N15DDe N15D biedt een harde interne harde schijf  (2,5 “SATA-harde schijf van SSD), met een opslagcapaciteit tot 2 TB.

Het apparaat kan als muziekserver (met harde schijf van de standaard) sterven via het thuisnetwerk andere netwerkspelers van Cocktailaudio van muziek kan voorzien. Maar ook andere netwerkspelers zoals die van Elac Discovery, Sonos, Heos of Bluesound.

Heel wat ondersteuning voor muziek worden ondersteund: Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify Connect en Napster. Amazon Music en HIRESAUDIO zijn nog in voorbereiding. Internetradio makes us van de diensten van Airable (TuneIn). Maar ook Airplay wordt ondersteund en de N15D is RoonReady.

De winkelprijs is € 649,00 en het apparaat is beschikbaar in zwart en zilver.

Meer informatie is te vinden op  www.cocktailaudio.nl


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe