dali bluos

DALI luidsprekers nu met BluOS hi-res multiroom

Het Deense luidsprekermerk DALI en het Canadese Lenbrook International hebben de handen in elkaar geslagen. Het resultaat is BluOS, een hi-res multiroomplatform dat een uitbreiding zal vormen voor de aankomende draadloze oplossing van DALI.

Met deze aankondiging maakt DALI een eerste stap in de groeiende wereld van multiroom. Na lange overweging en strenge selecties koos het merk BluOS als het platform voor hun luidsprekers. Het systeem geniet van een feilloze reputatie en geldt als één de marktleiders op multiroomvlak.

Lenbrook International, de ontwikkelaar van BluOS, zegt dan weer vereerd te zijn om door een gerenommeerd merk als DALI verkozen te zijn. CEO Gordon Simmonds gaf aan dat DALI’s keuze een signaal is naar de wereld om gebruiksgemakkelijke en moderne toegang tot hi-res audio kan.

BluOS is bovendien ‘merkagnostisch’. Dat wil zeggen dat elk uitgerust product op hetzelfde wifinetwerk muziek kan delen met andere toestellen, van eender welk merk. Met DALI krijgen gebruikers nu de kans om te kiezen uit een resem aan traditionele en moderne draadloze producten van DALI, NAD en Bluesound. Zo schep je een draadloos audiosysteem dat perfect past bij jouw leven.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe