Bose SoundLink Revolve

Bose stelt SoundLink Revolve Bluetoothluidsprekers voor

De nieuwe Bose SoundLink Revolve Bluetoothluidsprekers zorgen voor mooi geluid in je hele woonomgeving. En helemaal in harmonie met het seizoen doen ze dat ook buiten.

De zomer is in aantocht, en dat betekent tuinfeestjes, barbecues en lange warme avonden op het terras. Niets werkt dit beter af dan een mooi streepje muziek, en voor iedereen die nog geen passende buitenoplossing heeft, breekt de zoektocht naar de juiste speakers aan.

Bose heeft met de Bose SoundLink Revolve en Revolve+ naar eigen mening de beste Bluetoothluidsprekers ooit gemaakt. Beide luidsprekers hebben een baanbrekend akoestisch ontwerp waardoor het geluid in alle richtingen wordt verdeeld. Het geheel zit in een mooie en strakke aluminiumbehuizing in cilindervorm. Daardoor is er geen voor- of achterkant, en dus kan je hem veel vrijer plaatsen dan een conventioneel gevormde speaker.

De dubbel passieve radiatoren, een nieuwe (gepatenteerde) akoestische deflector en een sterke efficiënte omlaag gerichte transducer zorgen voor een punchy en krachtig geluid. De vervormingsverheffende drukvanger draagt hier ook aan bij. Verder is het geheel ook waterbestendig, dus kan je ze makkelijk het hele zomerseizoen lang buiten laten staan. Dat kan je bijvoorbeeld ook doen op de bijpassende statieven.

De Bose SoundLink Revolve verschilt van de Revolve+ vooral op vlak van vermogen. De Revolve+ (329,95 euro) is wat krachtiger en gaat zestien uur lang mee. De ‘gewone’ revolve kost 229,95 euro en speelt twaalf uur.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe