bose quiet comfort 35

Bose brengt noise-cancelling hoofdtelefoon met Google Assistant

De nieuwe Bose Quiet Comfort 35 is een interessante hoofdtelefoon, en daarom brengt Bose binnenkort een nieuwe versie uit. Deze zou bovendien Google Assistant hebben.

We waren steeds erg enthousiast over de Bose Quiet Comfort 35, en dus was de teleurstelling ook groot dat Bose stopt met de productie. Maar na regen komt zonneschijn, want het merk heeft al een opvolger aangekondigd. Een foto van het nieuwe model lekte in een nieuwsbrief voorbije maand. Wat opviel was een knop die er tot nu toe niet was; en het is er dus eentje voor Google Assistant.

Volgens bronnen betekent dit dat je dus vanaf nu slechts één knopdruk verwijderd bent van de slimme assistent van Google. Deze staat dan klaar voor al je vragen, herinneringen en andere leuke features. We weten nog niet of deze knop eventueel ook Siri kan activeren, maar de kans zit er wel dik in.

De toevoeging van deze knop is de enige visuele verandering aan de Bose Quiet Comfort 35, dus waarschijnlijk zullen er niet veel meer verrassingen volgen. De lancering van het nieuwe model zou erg snel volgen.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe