A2A021D3-536A-45B9-B880-88A8455F27F7

B&O play krijgt Yves Saint Laurent look

Om de “unieke” aanwezigheid van Yves Saint Laurent in het warenhuis Collette van Parijs te ondersteunen van 27 november tot 20 december, heeft het merk zich samengezet met B&O play om ‘gecombineerde’-versies gemaakt van hun branding en producten te maken. Hierbij worden de drie bestaande BeoPlay-producten: de premium BeoPlay A9 en minder premium BeoPlay P2 draadloze luidsprekers en de BeoPlay H9 Bluetooth-hoofdtelefoon met een Yves saint Laurent sausje overgoten.

In het geval van de BeoPlay A9 (de grote broer van de vijfsterrige BeoPlay A6 ), bouwt de Saint Lauren-editie voort op het indrukwekkende geluid van de spreker en de uitgebreide streamingfuncties met een volledig zwart ontwerp dat het met cocos verfrissende Cocco Matis-leer draagt de poten, zwarte anodisatie op de aluminium ring en een zilver geprint logo op de achterkant.

De Beoplay A9 met Saint Laurent kost € 2499.

Verder geeft de samenwerking de Beoplay P2 een geheel zwart ontwerp, een zilverkleurig Saint Laurent-logo op de aluminium voorgrill en een prijszetting van € 169.

De Beoplay H9 met Yves Saint Laurent elementen geïntegreerde draadloze over-ear hoofdtelefoon, werd € 499 geprijsd. Het volledig zwarte ontwerp is voorzien van geperforeerde zwarte lamsvelkussens en aluminium oorkappen gegraveerd met de logo’s van beide merken.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe