quad va-one

Audioperfect decenniumshow 2017: Set 3 – Quad VA-One in primeur

Op 22 en 23 april organiseert Audioperfect een decenniumshow ter ere van hun tienjarig bestaan. De hifiverdeler demonstreert er zeven diverse hifisets, elk met verschillende bron en versterker op Piega-luidsprekers. Hier verklappen we alles over de derde set.

Audioperfect ging van start met een set t.w.v. 7000 euro, gevolgd door een tweede set voor 9000 euro. Nu tonen we je de goedkoopste set (t.w.v. 4500 euro) van de demoshow, maar deze derde set doet zeker niet onder voor de duurdere varianten.

Bron: Laptop en iPad
Versterking: In primeur Quad VA-One versterker/DAC 2x 12W tubes
Luidsprekers: Piega Classic 7.0 vloerstaanders
Bekabeling: Supra Cables

In primeur: Quad VA-One versterker/DAC

Deze interessante Quad VA-One gebruikt drie verschillende buizen, en dat zorgt voor 2x 12W versterking. Typisch voor Quad is ook hier de Lancaster Grey-afwerking. Zowel analoog en digitaal is geen probleem voor de VA-One. Lees hier meer over de VA-One.

Piega Classic 7.0

Piega zet met de Classic 7.0 een rustige, homogene en elegante luidspreker neer. Met de Air Motion Transformer krijg je een open en helder geluidsbeeld dat je normaal enkel bij duurdere producten mag ervaren. Met 2x 18cm bass drivers zijn lage tonen absoluut geen probleem, dus heb je niet meteen een sub nodig. Qua afwerking heb je de keuze ooit hoogglans wit of zwart of het chique Macassar-hout.

Deze derde set is misschien de goedkoopste, maar hij zal zijn kunnen dubbel en dik bewijzen op de show van aankomend weekend. Wil je graag persoonlijk kennis maken met deze set, dan moet je zeker aanwezig zijn op de decenniumshow van Audioperfect. Klik hier voor alle info.Een opmerking plaatsen