oppo udp-203

Audioperfect decenniumshow 2017: Set 4 – Oppo UHD-primeur met Anthem surroundreceiver

Op 22 en 23 april organiseert Audioperfect een decenniumshow ter ere van hun tienjarig bestaan. De hifiverdeler demonstreert er zeven diverse hifisets, elk met verschillende bron en versterker op Piega-luidsprekers. Hier verklappen we alles over de vierde set.

In de vorige drie artikels kwam je alles te weten over set 1, 2 en 3 voor de aankomende decenniumshow bij AudioPerfect. Nu stellen we je graag voor aan de vierde set ter waarde van 10 000 euro.

Bron: In primeur Oppo UDP-203 UHD-multispeler
Versterking: Anthem MRX720 surroundreceiver
Luidsprekers: Piega Premium 1.2 monitorluidsprekers en PS2 subwoofer
Bekabeling: Supra Cables

In primeur: Oppo UDP-203 UHD-multispeler

De Oppo UDP-203 pikt de draad weer op waar de BDP-10x-serie hem liet liggen. Dit toestel smelt het bekende Oppo-design samen met ongelofelijke UHD/4K-kwaliteit. Deze multispeler biedt je HDMI 2.0 met ook audio-only HDMI 1.4 zodat je je oudere apparatuur niet hoeft op te bergen. De UDP-203 werkt met PCM, ALAC, AIFF, WAV en FLAC. We zien ook ondersteuning van Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS:X en Dolby Atmos. Deze speler garandeert echt een meeslepende ervaring.

Anthem MRX720

Vorig jaar hadden we het al over de Anthem MRX720, een van drie modellen uit de MRX-20-reeks. De MRX720 is een surroundreceiver met ARC (Anthem Room Correction)-DSP kamercorrectie, dit zorgt voor een realistische geluidsweergave. Lees hier ons artikel van vorig jaar voor alle info over deze Anthem-topper.

Piega Premium 1.2 en PS2

Net als de andere Premium-luidsprekers van Piega zien we ook in de Premium 1.2 monitorluidspreker de LDR 2642 MKII Ribbon Tweeter. Deze zorgt voor een rijke en ruimtelijke weergave. Explosieve dynamiek is een tweede opvallende kenmerk van de Premium 1.2. Je kan deze monitor zowel als achter- of zijluidspreker gebruiken in een meerkanaalsset-up. Daarbij kies je voor plaatsing aan de muur of op de eigen stand.

Als aanvulling zien we in deze set de Piega PS2 actieve subwoofer. Dit model is misschien het minst opvallend van de volledige familie, maar zodra het geluid start zal je hem niet snel vergeten. Deze sub haalt het onderste uit de kan bij elke film of elke track, maar is dankzij zijn compacte formaat toch makkelijk te plaatsen.

Klinkt deze vierde set voor jou ook zo uniek en interessant? Dan moet je zeker aanwezig zijn op de decenniumshow van Audioperfect. Klik hier voor alle info.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe