AudioPerfect decenniumshow Piega-AP-12-1

AudioPerfect decenniumshow 22 & 23 april Brugge

Hifi-dealer AudioPerfect viert zijn tienjarig jubileum met een tweedaagse audioshow in Hotel Weinebrugge in Brugge. We krijgen topmerken zoals Lyngdorf, Oppo, Piega en Thorens te zien en je kan een prachtig AV-meubel winnen. 

In 2007 opende AudioPerfect voor het eerst de deuren. Peter Neirinck, oprichter van AudioPerfect, heeft een levenslange passie voor alles rond muziek en audio en viert nu het tienjarig bestaan van zijn zaak.

Gedurende twee dagen kan je genieten van merken als 432EVO, Luxman, Anthem, North Star Design, Musical Fidelity, Lyngdorf, Peachtree, Quad, Oppo, String Suspension Concept, SoundCare Superspikes, Thorens Synergistic Research en Supra.

Daarnaast worden heel wat producten getoond, waarvan sommige voor het eerst in België. Hierbij denken we aan de Lyngdorf MP-50 surround processor of de Peachtree Nova 150 versterker. Ook de North Star Design Blue Diamond versterker passeert de revue, net als de 4K/UHD Oppo UDP-multispelers. Quad toont de Quad Va One geïntegreerde buizenversterker en de Quad Artera One. Musical Fidelity presenteert de Encore 225 alles-in-één (versterker, DAC, streamer en cd-speler) en Supra laat ons kennis maken met het Supra XL Annorum speakersnoer.

Wil je diverse hifisets beluisteren, zit je op deze audioshow ook goed. Maar liefst zeven sets, van 5000 tot 50.000 euro in winkelwaarde, worden gedemonstreerd. Voor elke set wordt er gebruik gemaakt van een andere bron en versterker. De luidsprekers zelf zijn wel steeds van het Zwitserse topmerk Piega. Van dit merk zullen we zo goed als alle modellen zien (AP, TMicro, Premium, Classic en Coax), behalve de high-end Master Line Source-modellen. Deze demo’s gaan door in een ruimte van 250m².

Tenslotte kan je kans maken op een Sonorous AV-meubel ter waarde van 600 euro.

Om van al dit audio-lekkers te genieten zal je dus zeker een volledige dag moeten vrijhouden. Maar profiteer van deze gelegenheid, en maak er meteen een weekendje Brugge van!

Het evenement

Zaterdag 22 & zondag 23 april 2017: Elke dag van 9u30 tot 17u
Hotel Weinebrugge
Leikendreef 1
Brugge

Gratis toegang & parkingEr zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe