Audiolife TRPTK show 2017

AudioLife & TRPTK Show zaterdag 22 april

Audio-Life organiseert in samenwerking met TRPTK een show rond de merken Sonus Faber, Air Tight, Mergin Technologies en Furutech op zaterdag 22 april van 10:00 tot 16:00.

Audio-Life heet iedereen van harte welkom aanstaande zaterdag van 10:00 tot 16:00 in hun demo-ruimte voor een daverende show met de nieuwe Sonus Faber Amati Tradition. De nieuwe Amati uit de beroemde Homage-lijn zal de gehele dag ter beschikking staan. De Amati zal worden aangestuurd met de beroemde Air Tight ATM-3 monoblokken en de ATC-2 voorversterker. Air Tight en Sonus Faber is internationaal gezien een veel gehoorde combinatie. En terecht! Niet alleen qua klank zijn ze zo uitgesproken muzikaal en vanzelfsprekend, maar ook qua uiterlijk van grote schoonheid. Als bron wordt de zeer vooruitstrevende NADAC van Merging Technologies ingezet. De NADAC wordt vanuit Roon aangestuurd.

Als kers op de taart wordt alles op elkaar aangesloten met de ultra-high-end Furutech Nanoflux-series bekabeling. De Nanoflux Series behoort tot de allerbeste bekabeling van dit moment. AudioLife zal jullie tijdens de show alles kunnen vertellen en verschillen laten horen van deze bekabeling. Met name de nieuwe NCF technologie is ronduit verbazingwekkend goed!

TRPTK is een van de meest (letterlijk) toonaangevende labels op het gebied van opnametechniek en mastering. Daarom wil men heel graag van de gelegenheid gebruik maken om hun muziek ten gehore te brengen. Eerste klas musici en eerste klas opnamen.

Ga lekker luisteren, drink een heerlijke kop koffie of thee, eet wat lekkers en laat je vooral verrassen door deze geweldige combinatie en mooie muziek.

Caspar van AudioLife en Brendon van TRPTK heten jullie zaterdag 22 april van harte welkom.

AudioLife
www.audio-life.nl
Hulsterstraat 26A
4116 EZ Buren
+31 344 470 777
info@audio-life.nlEr zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe