astell-kern-kann-2

Astell & Kern Kann is audiospeler met Bluetooth aptX

De jongste telg ten huize Astell & Kern, de Astell & Kern Kann, is een serieuze jongen. Met een ingebouwde DAC en versterker, veertien uur aan batterijduur en een gewicht van bijna 300 gram is het een speler om u tegen te zeggen.

Je leest het, de Astell & Kern Kann is een stevig model van 25,6mm diep. Hij zit verpakt in een stijlvol design van geribd metallic zwart en loopt over van de functionaliteiten. De natte droom van elke audiofiel, in zakformaat.

De ingebouwde DAC en versterker zijn er, samen met een normal/high gain switch. Volgens het merk worden ook zo de zwaarste hoofdtelefoons met gemak aangestuurd. De Kann heeft daarnaast ook de laagste impedantie die het merk ooit naar voren bracht. Er is ondersteuning voor PCM-files tot 32bit/384kHz en DSD tot DSD256 (11.2mHz). Verbindingsmogelijkheden zijn er ook genoeg: een USB Type C-port, micro-usb, microSD-slots tot 256GB en SD-slots tot 512GB. Oh ja, en er is sowieso al 64GB aan intern geheugen. Bluetooth aptX is ook van de partij. Als kers op de taart zien we een 6200mAh-batterij (twee keer zo zwaar als de batterij in een dure smartphone) waardoor je veertien uur aan luisterplezier krijgt per oplaadbeurt.

De Astell & Kern Kann is nu beschikbaar voor ongeveer 1070 euro. Het Astro Silver-model zal eind deze maand/begin mei beschikbaar zijn, gevolgd door de Eos Blue eind mei.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe