alaudo

Maak kennis met het nieuwe Nederlandse Alaudo

Tijdens het weekend van 30 september en 1 oktober, volgend weekend dus, zal je op XFI 2017 kunnen kennis maken met Alaudo, een nieuw Nederlands luidsprekermerk.

Alaudo heeft één duidelijke specialiteit: Het maken van de beste en mooiste luidsprekers voor aan de muur. Deze muurluidsprekers zijn een prachtig alternatief voor vloerstaanders of grote monitorspeakers, en bovendien leveren ze met hun compacte formaat toch een full-range weergave. Met hoogwaardige luidsprekerunits en stevige, ruisvrije behuizingen is er geen vervelende vervorming van het geluid.

Met een vernuftig ophangsysteem worden de luidsprekers gescheiden van de muur. Zo is er geen geluidsoverdracht van de speaker tot de muur. De luidsprekers zijn volledig handgemaakt.

Alaudo brengt nu al twee modellen. Alauda en Alosa, waarvan de tweede iets kleiner is. Beide hebben ze een 18cm hoogbelastbare magnesium woofer en 26mm magnesium/aluminium alloy dome tweeter met een speciale lens voor een brede afstraling. De Alosa heeft verder ook een laagweergave tot 44Hz, groter broer Alauda gaat tot 34Hz.

Je koopt de modellen in houtfineer, betonlook of lak. Zo gaan ze mooi op tegen de muur. De Alaudo Alosa is te koop vanaf 4995 euro per set, de Alauda kost je 5795 euro per set.

Maak kennis met deze speciale modellen op XFI in ruimte 12.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe