Akiko Audio DIY Equipment Unit

Akiko Audio nu ook voor doe-het-zelvers

Akiko Audio introduceert vier nieuwe modellen in hun DIY Black Box Series. Ben je dus audiofiel én doe-het-zelver, is dit het merk bij uitstek.

Na verzoeken van vele consumenten besloot Akiko Audio om inbouwunits te produceren die hoogfrequente ruis erg effectief verminderen. Dit voornamelijk in de meterkast en de behuizing; de plaatsen die hier het meeste last van hebben omwille van de nabijheid van elektronische componenten, stroomvoorziening en -distributie.

Alle vier DIY-units werden geïnspireerd door de Harmonizer unit in de Akiko Audio Powerconditioner Corelli. Tijdens het maken van de Corelli bleek deze unit ook elders een erg goede oplossing voor ruis te zijn. Deze hoogfrequente ruis is steeds aanwezig in audiosystemen en verstoort het geluidsbeeld, waardoor luistermoeheid ontstaat. Verlaagt de ruis, verhoogt het luisterplezier.

De behuizingen van de nieuwe units zijn geïsoleerd en gemaakt van antistatisch slagvast ABS. Je plaatst en sluit alles in een handomdraai aan, en als je niet tevreden bent na levering krijgt je binnen twee weken je geld terug.Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe