432 EVO MASTER

432 EVO tekent present op XFI 2017

Op de wervelende show XFI, die doorgaat in Eindhoven eind deze maand, zien we maar al te graag producten van Belgische bodem. Het Belgische muziekservermerk 432 EVO zal in zeker drie ruimtes te zien zijn.

Het eerste product zal je kunnen bewonderen in kamer 18. Het gaat hier om de 432 EVO MASTER, die we ook al zagen in München. Dit model is de nieuwste cost-is-no-object server met een compleet eigen viervoudige voeding in één externe behuizing. In München won dit toestel de titel ‘Best of Show’ in de set van Aries Cerat. Hifi Pig nomineerde de server ook nog eens voor een ‘Hifi Pig Loves You Award’.

Ook nu, tijdens XFI, zal je de MASTER kunnen bewonderen in een set van Aries Cerat. Michel Warlop van Ultisone zal het geheel presenteren met speakers van Stenheim.

Ter ere van de tiende verjaardag van Klinkt Beter, het merk achter 432 EVO, wordt op XFI in kamer 17 een nieuwe muziekserver onthuld. Deze zal prestaties tonen die in een prijsklasse van ongeveer 3000 euro ongehoord is. Dit komt onder andere door de nieuwe Sound Quality Improved Patch die alle nieuwe klanten krijgen. SQi kan verder ook overweg met masterbestanden, en je hebt niet langer een DAC nodig. Dit nieuwe model krijgen we te zien in een aansluiting op de topper ladder DAC van Metrum samen met een luidspreker van John Watkinson.

Tenslotte toont 432 EVO met trots hun best verkopende EVO Essence in kamer 26. Dit model werd door diverse vakbladen met lof overgoten. Op XFI zie je dit model in werking met Audiomaat.


Show more shops

Er zijn geen reacties

Voeg de jouwe toe